Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Milyen mézet vegyek?

A zavarba ejtő választék láttán jogosan felmerülő kérdés: Melyik mézet válasszam?

Ez az összefoglaló segít fajtát választani, ennél részletesebb leírást pedig az egyes termékeknél találsz.

 

Méz Megfázás esetén: A vegyes virágméz sokrétű összetétele miatt megbízható ellenszere a betegségeknek. Napi 1 teáskanál propoliszos méz vagy virágporos méz tovább erősíti az immunrendszert.

Méz teához, kávéhoz: Forró italunkba kiváló választás az akácméz és a vegyes virágméz, hiszen mindkettő lágy, selymes ízzel édesít.

Méz sütéshez, főzéshez: Elsősorban a hamar kristályosodó napraforgómézet ajánljuk sütéshez és főzéshez, amely jó hőálló tulajdonságokkal rendelkezik. Vegyes virágmézünk is megfelelő választás a mézes receptekhez.

Méz kalácshoz, kenyérhez: A vajas-mézes kalács reggeliző asztalok szívesen látott vendége. Klasszikus választás az akácméz, de kipróbálhatunk néhány érdekes ízt, mint a facéliaméz, édesharmat méz, hársméz...

Méz ínyenceknek: A legjobb, hogy nem kell egyet választani. Mézválogatásaink lehetőséget adnak a különböző ízek összehasonlítására. Lepd meg magad, vagy szeretteidet a Kézműves Mézműhely válogatásainak egyikével.